SivetohelovitseHebben droge transformatoren ventilatorenWat is uniek?

  • vrijgavetijd:2022-04-17 20:27:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:497
  • Korte omschrijving:

    Sivetohelovitse,Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensi

Artikel inhoud

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

SivetohelovitseTransformer

Losse kernschroef

Det Udom.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


SivetohelovitseHebben droge transformatoren ventilatorenWat is uniek?



Verminderde isolering

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Standaard voorschriftenlekkage van olie op elektrische lasstand

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein,SivetohelovitseDrie fasetransformatoren 100kW, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Wiringwijze van droge transformator:


SivetohelovitseHebben droge transformatoren ventilatorenWat is uniek?



Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Met hoeveel?Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten,SivetohelovitseTransformer vermogen drie-fase, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

SivetohelovitseOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Remchi.Overige productinformatie
  • Qinghuangdao.Klein volledig automatisch hefplatformWeet jij het juiste onderhoud?

    Qinghuangdao.Klein volledig automatisch hefplatformWeet jij het juiste onderhoud?

  • Qinghuangdao.Lift van aluminiumlegeringVoorzorgsmaatregelen voor de gebruikte maatregelen

    Qinghuangdao.Lift van aluminiumlegeringVoorzorgsmaatregelen voor de gebruikte maatregelen

  • Ryan.Volledig automatische elektrische liftEr zijn zoveel dingen om op te letten bij gebruik

    Ryan.Volledig automatische elektrische liftEr zijn zoveel dingen om op te letten bij gebruik

  • Svidnik.transformator genhoge waarde

    Svidnik.transformator genhoge waarde

  • Duisburg.Kleine schaarhofttafelProductieproces

    Duisburg.Kleine schaarhofttafelProductieproces

  • Duisburg.Voertuig van het hefplatform voor de luchtvaartHet weer is helder, de spotprijs verzwakt ee

    Duisburg.Voertuig van het hefplatform voor de luchtvaartHet weer is helder, de spotprijs verzwakt ee

  • TrapaniHydraulisch mechanisch platform voor het lossen van graanBeperkende factoren tijdens gebruik

    TrapaniHydraulisch mechanisch platform voor het lossen van graanBeperkende factoren tijdens gebruik

  • Dongshengworld.kgmElektrische mobiele liftWaar zijn de verwerkingsstroomnormen voor?

    Dongshengworld.kgmElektrische mobiele liftWaar zijn de verwerkingsstroomnormen voor?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!