Monte EstorilLeverende transformator van het netWelkom om te informeren!

  • vrijgavetijd:2022-04-23 04:27:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:158
  • Korte omschrijving:

    Monte Estoril,De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenHoe de uitval van droge transformato

Artikel inhoud

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Monte EstorilEr zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, naaldgaten open lassen, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Dawwar Tinjah.II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Monte EstorilOlie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformator, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


Monte EstorilLeverende transformator van het netWelkom om te informeren!



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,Monte EstorilDistributieapparatuur voor omzetters,Monte Estoril1600KVA-boxprijs voor transformatoren, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Monte EstorilLeverende transformator van het netWelkom om te informeren!



Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

BetrouwbaarDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De interne markt voor transformatoren is traag

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Monte EstorilDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Remchi.Overige productinformatie
  • Catanzaro.Draagbare elektrische liftBeïnvloedende factoren van prijs

    Catanzaro.Draagbare elektrische liftBeïnvloedende factoren van prijs

  • Catanzaro.Klein hefplatformHoe te verkopen

    Catanzaro.Klein hefplatformHoe te verkopen

  • Catanzaro.Mobiel hydraulisch liftplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

    Catanzaro.Mobiel hydraulisch liftplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

  • Catanzaro.Lift van aluminiumlegeringAnalyse van problemen met toepassingseffecten

    Catanzaro.Lift van aluminiumlegeringAnalyse van problemen met toepassingseffecten

  • Jinyuan.3 meter kleine elektrische liftMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpa

    Jinyuan.3 meter kleine elektrische liftMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpa

  • Bafilo.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorSmeltmethode:

    Bafilo.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorSmeltmethode:

  • Gradbach menshingKleine automatische heftafelKan rimpels verminderen door het productieproces te beh

    Gradbach menshingKleine automatische heftafelKan rimpels verminderen door het productieproces te beh

  • Gradbach menshingDriewieler hefplatform voertuigBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

    Gradbach menshingDriewieler hefplatform voertuigBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!