Chita.Testvragen voor transformatorenHet patroon van de dienstenmarkt

  • vrijgavetijd:2022-05-08 04:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:412
  • Korte omschrijving:

    Chita., de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardigfabrikant van droge transformatorenlekkage van zegelolieChita.Wanneer het uitgangsver

Artikel inhoud
de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig

fabrikant van droge transformatoren

lekkage van zegelolie

Chita.Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

San Juan de los MorrosBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,Chita.Droge transformator 1250kva, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Chita.Testvragen voor transformatorenHet patroon van de dienstenmarkt



Dry type transformator bedrijf

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Marketing DepartmentNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt,Chita.Maximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformator,Chita.Drie fasekrachttransformatoren, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

fabrikantGeluid bij faseuitval

Visuele controle voor de controle van de transformator

Losse kernschroef

Chita.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Remchi.Overige productinformatie
  • PadebornOphefbaar losplatformProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

    PadebornOphefbaar losplatformProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • PadebornSchroefhefplatformHet effect buiten het seizoen is duidelijk, de prijzen blijven dalen

    PadebornSchroefhefplatformHet effect buiten het seizoen is duidelijk, de prijzen blijven dalen

  • PadebornLiftplatform van aluminiumlegeringHet praktische effect is geweldig

    PadebornLiftplatform van aluminiumlegeringHet praktische effect is geweldig

  • Todelgeko6-12 meter volautomatische liftIndustriële ontwikkeling

    Todelgeko6-12 meter volautomatische liftIndustriële ontwikkeling

  • La Goulette.Quota voor 2500kVA droge transformatorWat zijn de voordelen in functie en output?

    La Goulette.Quota voor 2500kVA droge transformatorWat zijn de voordelen in functie en output?

  • PotenzaKleine mobiele elektrische liftOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    PotenzaKleine mobiele elektrische liftOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • PotenzaExploitatie van hooggeplaatste voertuigen op grote hoogteWat zijn de methoden voor trillingsr

    PotenzaExploitatie van hooggeplaatste voertuigen op grote hoogteWat zijn de methoden voor trillingsr

  • Fujian.Hydraulisch hefplatformHoe correct te kiezen volgens de categorie

    Fujian.Hydraulisch hefplatformHoe correct te kiezen volgens de categorie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!