Ioshkar-Ola.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingAfschermingsoverwegingen

  • vrijgavetijd:2022-05-08 08:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:510
  • Korte omschrijving:

    Ioshkar-Ola., de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand

Artikel inhoud
de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Ioshkar-Ola.Transformer

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Madinat `IsaWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,Ioshkar-Ola.Droge transformator van de SC-serie, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Ioshkar-Ola.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingAfschermingsoverwegingen



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,Ioshkar-Ola.Transformer 500 Box type, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

KwaliteitsdocumentenDroge transformator

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.


Ioshkar-Ola.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingAfschermingsoverwegingen



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms,Ioshkar-Ola.Productie van recyclingstransformatoren, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

investeringVerschillende afleidingsmethoden, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Verhoging van het proces van droge transformator?

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Ioshkar-Ola.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Wat is de bedrading van droge transformator?

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Remchi.Overige productinformatie
  • XinminMobiel hydraulisch hefplatformProductieproces

    XinminMobiel hydraulisch hefplatformProductieproces

  • Sremcica.Transformer-olie ondergedompeldGeoriënteerde functie

    Sremcica.Transformer-olie ondergedompeldGeoriënteerde functie

  • Agnezno.kgmHydraulisch werkplatformGebruik en onderhoud

    Agnezno.kgmHydraulisch werkplatformGebruik en onderhoud

  • Dombrova gurnichaElektrische driewielige autoliftOver de werkorganisatie gesproken

    Dombrova gurnichaElektrische driewielige autoliftOver de werkorganisatie gesproken

  • Dombrova gurnicha3D hefplatform voor het polijsten van kamerOntwikkelingstrend is goed

    Dombrova gurnicha3D hefplatform voor het polijsten van kamerOntwikkelingstrend is goed

  • Dombrova gurnichaMobiel hydraulisch liftplatformOpmerkingen:

    Dombrova gurnichaMobiel hydraulisch liftplatformOpmerkingen:

  • Dombrova gurnichaElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de stappen om correct te werke

    Dombrova gurnichaElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de stappen om correct te werke

  • RijswijkElektrische lift tillen 10 meterAnalyse van relevante beleidstrends

    RijswijkElektrische lift tillen 10 meterAnalyse van relevante beleidstrends

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!