Smedalevo.kgmVoordelen van droge transformatorenBeheermethode ter plaatse van de workshop:

  • vrijgavetijd:2022-05-11 22:22:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:470
  • Korte omschrijving:

    Smedalevo.kgm,De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl

Artikel inhoud

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y,Smedalevo.kgmGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren, Y ’ addquo; ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Smedalevo.kgmInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Fabrikant van transformatoren

Hpa-an.Verspreiding van het geluid van droge transformator

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken,Smedalevo.kgmEfficiëntie van de transformator, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Het geluid van droge transformator komt van


Smedalevo.kgmVoordelen van droge transformatorenBeheermethode ter plaatse van de workshop:



De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Aanbeveling en raadplegingDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


Smedalevo.kgmVoordelen van droge transformatorenBeheermethode ter plaatse van de workshop:



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval,Smedalevo.kgmPrijs van 400KVA droge transformator, schade aan machines en apparatuur enz.

Online raadplegingAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

lekkage van zegelolie

Smedalevo.kgmWat is de bedrading van droge transformator?

transformator met olieonderdompeling

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Remchi.Overige productinformatie
  • Rolando.Verhoogde aluminiumlegering platformWaar is het gemak van?

    Rolando.Verhoogde aluminiumlegering platformWaar is het gemak van?

  • Gdynia.kgmElektrische lift 6 meterVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

    Gdynia.kgmElektrische lift 6 meterVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

  • Wuerden.Kleine lift voor huishoudelijk gebruikTechnische ondersteuning

    Wuerden.Kleine lift voor huishoudelijk gebruikTechnische ondersteuning

  • Baja.Hydraulisch station van het hefplatformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    Baja.Hydraulisch station van het hefplatformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • Majaz al Bab.Selectie van droge transformatorContinue toevoeging van export

    Majaz al Bab.Selectie van droge transformatorContinue toevoeging van export

  • Yuncheng.Mobiel hydraulisch hefplatformTechnische ondersteuning

    Yuncheng.Mobiel hydraulisch hefplatformTechnische ondersteuning

  • Zawelche.Elektrische kleine mobiele liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

    Zawelche.Elektrische kleine mobiele liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • Zawelche.Verticaal hefplatform voor gehandicaptenEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Zawelche.Verticaal hefplatform voor gehandicaptenEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!